www.candyfun.nl

snoepbuffetten op maat

Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
Bilal & Tryphéna van den Broek
28-02-23 11:56:34
Afgelopen vrijdag (24-02-2023) was onze bruiloft. Wat heeft Sylvia een mooie snoeptafel gemaakt. Voordat het zover was hadden we per mail een aantal keer contact. Sylvia vroeg naar onze thema en hoe ze de tafel mocht aankleden. We gaven een aantal opties maar zeiden voornamelijk ‘maak er jouw creatie van’ . Eenmaal op de dag was het een prachtig ontworpen tafel. We kregen positieve reacties van familie en vrienden en hebben al het overgebleven snoep zelfs meegekregen. We hebben nu snoep voor een jaar thuis liggen hoor haha. Samenvattend is Sylvia geweldig! Als we weer een feestje hebben, weten we waar we moeten zijn. Duizend maal dank Sylvia!

Veel liefs,
Bilal & Tryphéna
Laura van Boxtel
08-10-22 15:59:01
Vandaag was het dan zover. Anouks eerste kinderfeestje. Candyfun heeft er een feest van gemaakt om nooit te vergeten.9 blije koppies en 9 mooie/gave/te gekke snoeptaarten. De kinderen vonden het geweldig om te mogen shoppen in het snoepwinkeltje. De creativiteit kwam op allerlei manieren tot uiting. De taarten werden mooi in cellofaan ingepakt en konden daarna met de dames en heer mee naar huis, Sylvia bedankt voor je goede zorgen , je perfecte voorbereiding en de helpende handjes !
Saskia Boetzkes
08-10-22 10:37:51
22-7-22 de dag waarop ik ja zei.
Ik wilde geen gewone taart, want dat lust ik niet, wilde iets wat ik en mijn man ook lusten, zoveel rond gekeken en zoveel ideeen opgedaan en toen kwam ik in contact met jouw. Je stelde een aantal vragen en ik vertelde wat ik wilde, had een bepaald plaatje in me hoofd wat ik wilde.
Wat heb je me verast toen ik zag dat t klaar was, alles was super verzorgd en t zag er heerlijk uit. Al onze gasten waren blij verrast en vonden t geweldig. Sylvia wil je nogmaals bedanken voor de goede zorgen, en mochten we binnenkort weer iets te vieren hebben weet ik voortaan wie ik moet vragen om te komen.
Randy & Dominique Raats
08-08-22 16:19:44
Zaterdag 6 augustus hadden we onze bruiloft eindelijk na 3x verplaatsen door corona.
Gelukkig had je begrip ervoor en bleef je mee verschuiven.
Maar op de dag zelf stonden we toch echt te kijken van jou snoeptafel.
Dit was zo mooi
Het leek net een sprookje hoe prachtig je dit in elkaar hebt gezet en gemaakt.
Wat een vakkundigheid.
Het is niet de laatste keer dat we je inhuren geloof me.
Groetjes van randy en Dominique xxx
Ellen Beenders
20-06-22 21:26:52
Afgelopen zaterdag heeft Sylvia een candytable verzorgd voor de 50e verjaardag van mijn man. Ze had werkelijk overal aan gedacht: favoriete snoepjes, heerlijke cakepops, thema perfect uitgewerkt met oog voor detail! Naast zoetigheid kon iedereen ook nog genieten van zelf te scheppen zoutjes ed. Sylvia bedankt! Candyfun heeft de feestavond helemaal compleet gemaakt! Tot de volgende keer!!
Tonen: 5  10   20