www.candyfun.nl

snoepbuffetten op maat

Gastenboek

32 berichten op 2 pagina's
Mandy Vd Linden
03-07-23 14:50:44
Voor de 2de keer een snoeptafel besteld voor een communie. En iedere keer opnieuw is het altijd een wauww effect als je de tafel ziet!! Kiano had gekozen voor een voetbaltafel die tot in detail toe is aangekleed. Hij vond het geweldig met hele lekkere snoepjes die hij het aller liefste heeft!

Dankjewel weer Sylvia voor het maken van een super mooie snoeptafel!!!
Wendy Neeskens
12-06-23 20:25:51
Za 10 juni ons goud en fout feestje gehad, ter ere van 2x Abraham en 1x Sara.
Ook hier een super mooi gemaakt snoepbuffet in thema goud. Erg van genoten, super reacties maar bovenal erg smakelijk. Echt een aanrader!!! Veel succes en ga zo door👍🎉💪
Bilal & Tryphéna van den Broek
28-02-23 11:56:34
Afgelopen vrijdag (24-02-2023) was onze bruiloft. Wat heeft Sylvia een mooie snoeptafel gemaakt. Voordat het zover was hadden we per mail een aantal keer contact. Sylvia vroeg naar onze thema en hoe ze de tafel mocht aankleden. We gaven een aantal opties maar zeiden voornamelijk ‘maak er jouw creatie van’ . Eenmaal op de dag was het een prachtig ontworpen tafel. We kregen positieve reacties van familie en vrienden en hebben al het overgebleven snoep zelfs meegekregen. We hebben nu snoep voor een jaar thuis liggen hoor haha. Samenvattend is Sylvia geweldig! Als we weer een feestje hebben, weten we waar we moeten zijn. Duizend maal dank Sylvia!

Veel liefs,
Bilal & Tryphéna
Laura van Boxtel
08-10-22 15:59:01
Vandaag was het dan zover. Anouks eerste kinderfeestje. Candyfun heeft er een feest van gemaakt om nooit te vergeten.9 blije koppies en 9 mooie/gave/te gekke snoeptaarten. De kinderen vonden het geweldig om te mogen shoppen in het snoepwinkeltje. De creativiteit kwam op allerlei manieren tot uiting. De taarten werden mooi in cellofaan ingepakt en konden daarna met de dames en heer mee naar huis, Sylvia bedankt voor je goede zorgen , je perfecte voorbereiding en de helpende handjes !
Saskia Boetzkes
08-10-22 10:37:51
22-7-22 de dag waarop ik ja zei.
Ik wilde geen gewone taart, want dat lust ik niet, wilde iets wat ik en mijn man ook lusten, zoveel rond gekeken en zoveel ideeen opgedaan en toen kwam ik in contact met jouw. Je stelde een aantal vragen en ik vertelde wat ik wilde, had een bepaald plaatje in me hoofd wat ik wilde.
Wat heb je me verast toen ik zag dat t klaar was, alles was super verzorgd en t zag er heerlijk uit. Al onze gasten waren blij verrast en vonden t geweldig. Sylvia wil je nogmaals bedanken voor de goede zorgen, en mochten we binnenkort weer iets te vieren hebben weet ik voortaan wie ik moet vragen om te komen.
Randy & Dominique Raats
08-08-22 16:19:44
Zaterdag 6 augustus hadden we onze bruiloft eindelijk na 3x verplaatsen door corona.
Gelukkig had je begrip ervoor en bleef je mee verschuiven.
Maar op de dag zelf stonden we toch echt te kijken van jou snoeptafel.
Dit was zo mooi
Het leek net een sprookje hoe prachtig je dit in elkaar hebt gezet en gemaakt.
Wat een vakkundigheid.
Het is niet de laatste keer dat we je inhuren geloof me.
Groetjes van randy en Dominique xxx
Ellen Beenders
20-06-22 21:26:52
Afgelopen zaterdag heeft Sylvia een candytable verzorgd voor de 50e verjaardag van mijn man. Ze had werkelijk overal aan gedacht: favoriete snoepjes, heerlijke cakepops, thema perfect uitgewerkt met oog voor detail! Naast zoetigheid kon iedereen ook nog genieten van zelf te scheppen zoutjes ed. Sylvia bedankt! Candyfun heeft de feestavond helemaal compleet gemaakt! Tot de volgende keer!!
Mandy van der Linden
20-06-22 21:24:42
Voor Jop zijn communie hebben we een candy table bij Sylvia besteld met het thema wie is de mol?. Na terug komst van de kerk, was het een verassing voor Jop hoe het eruit zou zien. En wat was hij onder de indruk!! Hij vond het Super Gaaf!! En dan ook nog allemaal snoepjes die hij lekker vond !!

Sylvia ontzettend bedankt voor het maken van een super Big Smile bij Jop op zijn gezicht op zijn dag!


Dankjewel
Marielle Hompes
15-04-22 21:14:30
Een super leuke snoeptaart workshop maken gehad met 13 meiden

Alles keurig en uitgebreid verzorgd.
Een bijzondere en orginele ervaring om te doen!

Voor de meiden was het de droom combi heel veel snoep en shoppen in de winkel en creatief bezig zijn.

Dit was het leukste feestje ever zeiden ze.
Maarten en Laura Lamboo
11-10-21 13:17:52
Sylvia heeft voor ons een super gave snoep-bruidstaart gemaakt! Het contact om alles te regelen was top en de taart viel enorm goed in de smaak...binnen no time was hij helemaal op :)
Super bedankt!
Ruud en Gemma Lammers
01-10-21 06:36:25
Wij hebben vorige week op onze bruiloft de sweettable op onze bruiloft laten verzorgen door Candyfun, omdat we wel eens iets anders wilden dan een bruidstaart. Sylvia heeft hier wederom laten zien hoeveel passie zij voor dit vak heeft en echt groots uitgepakt. Het was een buffet met de perfecte ambiance voor onze bruiloft. Wij werden overspoeld met positieve reacties over die prachtige en vooral lekkere sweettable. Zoek jij iets origineels voor op een evenement, feestje, bruiloft of wat dan ook en wil jij je gasten lekker verwennen? Twijfel niet en neem direct contact op met CandyFun! In één woord GE-WEL-DIG!!!! We hadden de dag van ons leven mede dankzij Candyfun!

Lieve groet,

Ruud en Gemma
Jana Vermeltfoort
24-05-21 14:41:27
Helemaal top!!
Fortnite tafel voor mijn kind zijn comunnie.!!
Top verzorging..alles kan !!
Zeker een aanrader
Maria Kraus.
08-09-20 06:46:18
Dankjewel Candyfun. voor de mooie zeemeermin Sweettable. Wat had je dat mooi gemaakt. En wat was het lekker voor jong en oud. Alles wat top geregeld. Een echte aanrader. 👌🏻
Kelly Bogers
28-08-20 10:17:24
3 laags unicorn taart besteld.
Heel erg mooi!!! En super service! Ik wist niet dat je 2 weken vantevoren moest bestellen maar toch heeft ze de bestelling gemaakt en binnen 2 dagen geleverd! Echt top! Ontzettend bedankt candyfun! Echt een aanrader!!
Tim Lammers
11-03-20 19:47:26
Candyfun heeft op onze bruiloft een Sweet&Salt table verzorgd, als variant op een bruidstaart. Het resultaat was fantastisch: diverse lekkernijen als cakepops, gekarameliseerde popcorn, chocolade, zoutjes en nog veel meer. Dit alles in een door Sylvia zelf ontworpen winters thema, een decor van kaarsjes, hout, lichtjes, (neppe) dierenhuiden en glazen potten. Het was echt magisch en we hebben enorm veel leuke reacties gehad van bruiloftsgasten! Ontzettend bedankt! Aan iedereen aan te raden!
Kevin & Sharella van Lin
10-11-19 15:48:10
Super ervaring ! Alles netjes verzorgd tot in de puntjes ! Bedankt voor alle goede zorgen !
Kevin Linssen
18-07-19 10:55:47
Schitterende unicorn taart!!!! Waarvoor dank!!!! Prettig en duidelijk contact.... je hebt er een vaste klant bij....TOP
Linda en Lody
09-07-19 13:03:14
Ontzettend bedankt Candyfun! Geweldig buffet. De communicatie van tevoren verliep goed, op de dag zelf waren jullie al op tijd om alles op te bouwen en wat een spektakel is het geworden. Het thema was helemaal doorgevoerd en we hadden zelfs onze eigen koetjesrepen met onze foto op de wikkel. Er waren veel verschillende soorten snoep, een leuke taart en een geweldige aankleding. Super!! Dank je wel en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen!
Familie Lammers
05-06-19 15:29:40
Het was een geweldig mooi en vooral super lekker buffet.
Voor iedereen zeker een aanrader.
Bedankt Sylvia
SKOzoK SKOzoK
05-02-19 09:06:00
Tijdens onze nieuwjaarsreceptie hebben alle collega's heerlijk kunnen snoepen van het gezellig aangekleed snoepbuffet! Bedankt!!
Tonen: 5  10   20